"IEMT pakt het probleem direct aan, passend in uw beleving"

IEMT

Wil je af van die vervelende en ongewenste emoties, angsten of gevoelens? Zit je niet lekker in je vel of merk je dat je jezelf niet bent? Een IEMT- behandeling biedt in veel gevallen een goed resultaat! Ook wanneer je te maken hebt met traumatische beelden die je angsten of andere nare gevoelens bezorgen. Of wanneer je last hebt van terugkerende negatieve gevoelens zoals depressie, futloosheid of geestelijke vermoeidheid.

Wat is IEMT?
IEMT staat voor Integral Eye Movement Therapie. Bij IEMT wordt gebruikt gemaakt van een therapie waarbij de ogen worden bewogen om nieuwe verbindingen in de hersenen te maken en op deze manier de gevoelsmatige emoties die passen bij angst/fobie of ongewenste emoties bij bepaalde situatie te verminderen of te laten verdwijnen.

IEMT kan ingezet worden bij o.a.:

Het is een korte en effectieve manier om angsten, of andere ongevraagde emoties en gevoelens, die op een heftige manier naar voren komen, te verminderen of volledig te laten verdwijnen.

De methodiek leidt vaak snel en gemakkelijk tot goede resultaten zonder dat je de inhoud van de betreffende ervaring uitgebreid hoeft te herbeleven/vertellen. Je kunt ook hele oude herinneringen of ervaringen waar je in het nu nog last van hebt ermee aanpakken. Kom en ervaar!

Onze klanten aan het woord

“Als je het even niet meer weet…”

Lees meer..

“Ik heb hier zoveel innerlijke rust door gekregen wat als resultaat geeft dat ik heerlijke nachten kan slapen.”

Lees meer..

“Dankzij de open houding, het inlevend vermogen, humor en het confronteren van Theo, heb ik antwoord gekregen op vragen.”

Lees meer..

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Of wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

Maak een connectie

Vindt ons op de sociale netwerken en blijf op de hoogte.