"Ik voel me nu stukken beter, bruis van energie en creativiteit en dat merk ik aan mezelf."

Ervaring van Roel Welles

Graag geef ik even feedback van mijn ervaringen van mijn sessies bij Theo en de uitwerkingen ervan. Dit wil ik graag delen met andere mensen.

Het begon bij mij door de hoge werkdruk en ik kwam eigenlijk in een molen van emoties terecht en zaken die ik eigenlijk nog nooit heb kunnen verwerken waardoor ik vastliep in een aantal dingen. Bovendien ben ik erg perfectionistisch en geef daarom niet graag iets uit handen, wil iedereen te vriend houden en alle gasten tevreden stellen wat een moeilijke opgave is.

Theo kwam bij mij eten en op een of andere manier kwam dit tot een leuk gesprek wat vertrouwen gaf naar mij toe.

Vanuit mijzelf zou ik nooit naar een psycholoog of zielenknijper gaan, ik dacht ik ben toch niet gek, wat volgens mij de meeste mensen denken en dus daarom die stap maar niet nemen. Mijn ouders en broertje zeiden echter, je moet je eraan laten helpen want zij hadden hier uiteindelijk ook last van.

Twee weken na het diner en gesprek met Theo heb ik toch besloten om eens te gaan praten.

Ik was wel bang dat hij wat los zou maken, waardoor je een uur zit te janken, maar niks is minder waar. Het was een prettige sessie, maar ik verwachtte niet dat dit zou helpen. Echter de hele week bleef het door mijn hoofd zweven en op een of andere manier had het een hele positieve uitwerking. Het gevoel, waar ik voorheen iedere dag zeker een half uur buikpijn van had, was verdwenen.

Sessie 2 

Weer een andere aanpak om andere dingen op een rijtje te zetten door ze een plaats te geven, wat je innerlijke rust geeft, waardoor ik mezelf ook niet meer druk maak over iets wat voorheen wel het geval was. Weer merkte ik in de week zelf dat het werkte.

De stressmomenten kreeg ik onder controle en mijn vriendin, personeel, ouders en broertje merkten het ook aan mij.

Sessie 3 

Gewoon een uurtje een beetje napraten, kleine oefeningen gedaan en ik had nooit verwacht dat een paar uurtjes praten, blokjes spelen, koffie drinken en zeker ook gelachen te hebben, zo’n uitwerking zou hebben.

Ik voel me nu stukken beter, bruis van energie en creativiteit en dat merk ik aan mezelf, in mijn werk aan de reacties van gasten, het personeel en mijn familie.

Bij deze zou ik graag zeggen voor mensen die de stap niet durven nemen, dit toch te doen. Ik schaam me er niet voor en ben blij dat ik het gedaan heb.

Theo is echt een vakman, een leuke kerel en iemand die je begrijpt.

Heel erg bedankt Theo ik zal je zeker bij iedereen aanbevelen die tegen zaken aanloopt, waar hij of zij zelf niet uitkomt.

 

Groetjes Roel Welles


Waar kun jij hulp of ondersteuning bij gebruiken?

Durf jij de eerste stap te zetten..?

© 2019 alle rechten voorbehouden