"De humor, professionaliteit, gevoel en oprechtheid waar Theo mee werkt is fantastisch hij stelt mensen zo gerust alles mag er zijn niks is gek."

Ervaring van Jacqueline van Rhee

Jezelf kwijt zijn!

Ik ken Theo al jaren, als Veldense onder mekaar, ik had al veel goede dingen over zijn werkwijze gehoord, maar om de stap naar hulp te zetten was weer net een te hoge drempel, ik dacht het wel zelf te kunnen, niks was minder waar! Totdat ik helemaal vast ging lopen in mijn gevoel, en gedachtes de overhand kregen.

Het werd tijd voor hulp.

Theo stond me al op te wachten met een grote lach op zijn vriendelijke gezicht, een kop koffie erbij en ik voelde me gelijk op mijn gemak, Het voelde gelijk heel vertrouwd en goed! Na een kort gesprek waarvoor ik kwam, zei Theo je hoeft me niet alles te vertellen we gaan meteen aan de slag met I.E.M.T. Ik ben er blanco in gegaan en “leeg” uitgekomen! Mijn rugzak werd leeg gemaakt en hoe!!

Wat een ongekend vrij gevoel

Een paar dagen na de behandeling voelde ik ineens een trots in me opkomen, jeetje wat was ik trots op mezelf! Twee sessies heb ik nodig gehad om mezelf en ik terug te vinden. De humor, professionaliteit, gevoel en oprechtheid waar Theo mee werkt is fantastisch hij stelt mensen zo gerust alles mag er zijn niks is gek.

Ik kan iedereen aan bevelen om de stap naar Theo te maken ’t brengt je zoveel meer in je leven!

 

Theo je bent een geweldig mens!

Lieve groetjes Jacqueline van Rhee

 

Durf jij de eerste stap te zetten..?

© 2019 alle rechten voorbehouden